Ma: 2021.11.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Korábban szerelme falazott a drogdílernek, ezúttal hiába próbálkozott
Privatkopo.info 2021. 11. 18. 6:42:00

Az angyalföldi rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy férfit, aki helyett a barátnője egyszer már letartóztatásba került. Most azonban elegendő bizonyíték állt rendelkezésre, hogy társa kerüljön rács mögé.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2021. november 11-én egy budafoki lakáson ütöttek rajta, ahol információik szerint egy drogterjesztésből élő fiatal pár lakott. A lakás átkutatásakor a rendőrök közel 1,6 millió forint értékben foglaltak le kábítószergyanús anyagokat: 385 gramm fehér port, 25 gramm növényi származékot és tablettákat, valamint a kábítószer porciózására alkalmas zacskókat és mérleget. 

A 20 éves nő azt állította, 34 éves párja nem vett részt a drogbizniszben, az angyalföldi rendőrök azonban több mint egy tucat vásárlót azonosítottak, akik a férfitől vették az anyagot. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a nőt és a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. M. Tamást őrizetbe vették, azóta letartóztatásba került, barátnője szabadlábon védekezhet.

A nő nem először próbált falazni szerelmének. Közös lakásukban a BRFK XIII. kerületi rendőrei 2020 májusában is találtak már kábítószer-kereskedelemre utaló bizonyítékokat, de a nőnek akkor sikerült magára vállalni a bűncselekményt. Ekkor csak őt tartóztatták le, most azonban elegendő bizonyíték állt rendelkezésre, hogy társa kerüljön rács mögé.

További friss információk
Ildikó minden lopása után megígérte, hogy az lesz az utolsó - huszadjára már le is tartóztatták
Korábban szerelme falazott a drogdílernek, ezúttal hiába próbálkozott
Letartóztatták a tatabányai rablás elkövetőit
Kifosztás: az idős nő nyugdíjára fájt a foga a 37 éves „navajonkinek”
Négy éven át kényszerített prostitúcióra egy lányt, legkevesebb 67 millió forintot vett el tőle
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat