Ma: 2022.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csak a szokásos: lányok futtatásából fedezték luxuséletvitelüket a „navajonkik”
Privatkopo.info 2022. 05. 03. 6:10:00

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a hat gyanúsítottal szemben, akik ellen emberkereskedelem és kényszermunka bűntett miatt folytattak nyomozást. A büntetőeljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.A megalapozott gyanú szerint a hat gyanúsított fiatal lányokat utaztatott, majd Csongrád-Csanád, Győr-Moson-Sopron, illetve Komárom-Esztergom megyében prostituáltként dolgoztatták őket. A sértetteket több hónapokon keresztül fogva tartották, akiket rendszeresen fenyegettek, valamint előfordult, hogy bántalmazták is őket.

A prostitúcióval megkeresett jövedelmet a feltételezett elkövetők részben vagy teljes egészében elvették a lányoktól, abból fedezték luxuséletvitelüket.

A hódmezővásárhelyi rendőrök a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrző és Közterületi Támogató Osztálya - a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársaival közösen - 2020. szeptember 11-én, délelőtt összehangolt akciót hajtott végre. A rendőrök több helyszínen egyszerre fogták el a gyanúsítottakat, akiknek otthonaiban kutatásokat tartottak. Ezek alkalmával a bűncselekmények elkövetéséhez kapcsolódó feljegyzéseket, bérleti szerződéseket, műszaki cikkeket, készpénzt, illetve személygépkocsikat foglaltak le a nyomozók.

A rendőrök a gyanúsítottakat kihallgatták őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatásukat. A Szegedi Járásbíróság öt elkövetőt letartóztatott, hatodik társuknál pedig bűnügyi felügyeletet rendelt el.

Az eljárás iratait a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai most megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

További friss információk
Debreceni fiataloknak adott el kábítószert
Rajtaütés kábítószer átadása után
Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos „kalandja”
Csak a szokásos: lányok futtatásából fedezték luxuséletvitelüket a „navajonkik”
Nincs itthon - dehogy nincs!
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat