Ma: 2023.09.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Lerobbant cigányokon segített - „hálából” meglopták
Privátkopó 2023. 05. 17. 12:31:00

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói eljárást folytatnak lopás vétség megalapozott gyanúja miatt három, Mátraverebélyben élő férfival szemben.A három gyanúsított 2023. május 13-án, az esti órákban, a 21-es számú főúton közlekedett személygépkocsival, amikor a gépjármű meghibásodása miatt kénytelenek voltak az út szélén megállni. A műszaki hiba miatt veszteglő gépkocsi utasainak segítséget nyújtott a hazajutásban egy éppen arra járó sofőr és utasa.

A segítségnyújtás azonban nem várt fordulatot hozott. A mátraverebélyi buszmegállóban a segítségre szorult utasok kiszálltak, azonban köszönetnyilvánítás helyett három kézi szerszámot vettek magukhoz, amelyekkel elfutottak. A sértettek észlelték a tárgyak eltulajdonítását, így a terheltek után eredtek, akik menekülés közben két szerszámot elejtettek. Az ellopott fúróval azonban a sértetteknek 150 000 forint kárt okoztak.

A bátonyterenyei rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23, 26 és 34 éves férfit május 15-én elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A 34 éves férfi ellen más bűncselekmények miatt is eljárás van folyamatban, amelyek miatt őt a hatóság tagjai őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására a Salgótarjáni Járási Ügyészségen.

További friss információk
Ezek a lekapcsolt Kis Grófo-rajongók is ízléses lakberendezési tárgyakra költötték a kemény munkával megkeresett pénzüket
Megöltek egy nőt Tengelicen
Emberölés miatt keresi a rendőrség a 25 éves Ruszó Dzsenifert
Csak a szokásos: szexet ígértek a cigánylányok, verés és rablás lett belőle
Kábítószerrel és teljesítményfokozókkal kereskedtek, prostituáltakat szobáztattak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat