Ma: 2023.09.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Bűnügyi őrizetben a marihuána előállító
Privátkopó 2023. 05. 12. 6:56:00

A rendőrök elfogták azt az ózdi férfit, aki ingatlanjain több száz tő - marihuána előállítására alkalmas - kendert termesztett engedély nélkül.Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 48 éves ózdi férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2023. május 10-e előtt, lakóhelyén, illetve Ózd külterületén lévő tanyáján jelentős mennyiségben termesztett engedély nélkül marihuána előállítására alkalmas kendernövényeket.

A rendőrök az ingatlanokban végzett kutatás során több száz kendermagot, palántákat, már leszüretelt marihuánát, illetve kábítószergyanús kristályos port foglaltak le.

A nyomozók a férfit elfogták - aki kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte - , majd bűnügyi őrizetbe vették.

További friss információk
Elfogták az ismerőseinél bujkáló körözött bűnözőt
Ezek a lekapcsolt Kis Grófo-rajongók is ízléses lakberendezési tárgyakra költötték a kemény munkával megkeresett pénzüket
Megöltek egy nőt Tengelicen
Emberölés miatt keresi a rendőrség a 25 éves Ruszó Dzsenifert
Csak a szokásos: szexet ígértek a cigánylányok, verés és rablás lett belőle
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat