Ma: 2021.10.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megtalálta, eltette, elfogták
Privatkopo.hu 2021. 09. 13. 12:18:00

A bátonyterenyei rendőrök azonosították és előállították a 29 éves ózdi férfit, aki elemelt egy pénztárcát.A rendőrségre 2021. július 22-én, 19 óra 40 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy az egyik bátonyterenyei üzletben ismeretlen tettes eltulajdonított egy pénztárcát.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították és 2021. szeptember 10-én elfogták a 29 éves ózdi lakost, aki a bejelentést megelőző időben a kereskedelmi egység parkolójában, a sértett által egy bevásárlókocsiban felejtett pénztárcát megtalálta és azt - a benne lévő okiratokkal, mobiltelefonnal és készpénzzel együtt - eltulajdonította. A férfi a cselekményével a sértettnek több, mint 200 000 forint kárt okozott.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállított feltételezett elkövetőt a rendőrök lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.  

További friss információk
Idős embereket lopott meg és rabolt ki egy 31 éves nő
Négy nőt és három férfit gyanúsítanak kábítószer-kereskedelemmel a debreceni nyomozók
Üzletszerű kerítés miatt kapcsoltak le egy biatorbágyi párt az NNI nyomozói
Kábítószert termesztett a kutató botanikus és az aranykalászos mezőgazdász
Hoteltulajdonos és taxis segítette a pécsi „madamot”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat