Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nézeteltérés: hasba szúrta ismerősét
Privátkopó 2024. 02. 29. 6:51:00

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók néhány órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”, aki beismerő vallomást tett.Kecskeméten, a Batthyány utcában - korábbi nézeteltérésük miatt -, 2024. február 26-án hasba szúrta ismerősét egy férfi. A megsérült férfi ezután bement a kórházba, és mivel életveszélyes volt a sérülése, azonnal megműtötték.

Az orvosok értesítették a rendőröket, akik azonnal az elkövető felkutatásába kezdtek. Néhány órával később el is fogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves helyi férfit.

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vették a „jó barátot”, aki beismerő vallomást tett. Kezdeményezték a férfi letartóztatását.

További friss információk
Nyugdíjas nőt kényszerítettek prostitúcióra Szigetváron
Prostitúcióra bírt rá több fiatal lányt egy miskolci férfi és nő
Temetőben raktározta a kábítószert anya és fia
Gáz-riasztó fegyverrel lövöldözött Tapolcán
Makói kábítószer-kereskedőket és fogyasztókat fogtak el
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat