Ma: 2023.05.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nincs itthon - dehogy nincs!
Privatkopo.info 2022. 04. 27. 7:15:00

Az ajtó és a szekrény közé bújt a rendőrök elől egy körözött elítélt Békéscsabán. Miután megtalálták, büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.Testi sértésért és garázdaságért elítélt férfit fogtak el a rendőrök 2022. április 26-án, Békéscsabán.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának egysége a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozóitól kapott információk alapján 5 óra 30 perckor jelent meg az elfogatóparancs alapján keresett személy házánál. Többször felszólították, hogy jöjjön ki, de ezt nem tette meg. Egy nő nyitotta ki az ajtót, aki azt állította, hogy a férfi nincs otthon.

A rendőrök átkutatták a ház helyiségeit és az egyik szobában, az ajtó és a szekrény között, megtalálták a rejtőzködő elítéltet. Előállították, majd Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

További friss információk
Csak a szokásos: szexet ígértek a cigánylányok, verés és rablás lett belőle
Kábítószerrel és teljesítményfokozókkal kereskedtek, prostituáltakat szobáztattak
Lerobbant cigányokon segített - „hálából” meglopták
Kábítószer-kereskedőre csaptak le a zuglói nyomozók
12 évnél fiatalabb gyereket erőszakolt meg Speigler András, keresik a rendőrök
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat