Ma: 2024.02.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Drogkereskedésből élt az 56 éves henye
Privátkopó 2023. 12. 14. 12:04:00

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai hónapokig tartó, aprólékos nyomozás után elfogtak egy 56 éves dílert, aki kábítószert és új pszichoaktív anyagot is árult egy kisvárosban. A gyanúsított nem ismeretlen a helyi nyomozók előtt: munkahelye nincs és nem is volt, ezért különböző bűncselekményekből tartja el magát és a családját.A kunszentmiklósi nyomozók 2023. december 13-án, délelőtt elfogtak egy 56 éves szabadszállási lakost. A középkorú férfi a gyanú szerint az utóbbi néhány hónapban ismerőseinek különféle drogokat szállított és adott el. Az úgynevezett kristályt - ami új pszichoaktív anyag - például 2000 forint adagárban értékesítette, de lehetett nála olyan tudatmódosítót is kapni, ami kábítószernek minősül. A rendőrök a férfi lakásán közel 2,5 millió forintot találtak, amely vélhetően a tiltott dolgok árusításából származik.

A gyanúsított nem ismeretlen a helyi nyomozók előtt: munkahelye nincs és nem is volt, ezért különböző bűncselekményekből tartja el magát és családját, így korábbi ügyei miatt jelenleg is hátrányos jogkövetkezmények alatt áll.

A kábítószer-kereskedelem bűntettével és az új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével gyanúsítható elkövetőt a bűnügyi osztály munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

További friss információk
Több mint 8 kilogramm kábítószert foglaltak le a csornai rendőrök
300 millió forintos drogfogás
Felszámolták a családi drogvállalkozást
Időskorút vertek meg és raboltak ki Kiskunhalason
Emberölés a főváros VII. kerületében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat