Ma: 2023.09.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Rendőrségi hírek, közlemények
Emberölés miatt keresi a rendőrség a 25 éves Ruszó Dzsenifert
Privátkopó 2023. 05. 30. 10:41:00

A Budapest XVI. kerületi Lobbanó utcában, egy családi házban 2023. május 28-án, 17 óra 50 perc körül holtan találtak egy ott lakó 80 éves férfit.



A helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amely során felmerült az idegenkezűség gyanúja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt. 

A 25 éves Ruszó Dzsenifer (született: 1998. január 11., Miskolc) ellen emberölés bűntett gyanúja miatt körözést adtak ki. Az elkövető felkutatása folyamatban van. ??

További friss információk
Elfogták az ismerőseinél bujkáló körözött bűnözőt
Ezek a lekapcsolt Kis Grófo-rajongók is ízléses lakberendezési tárgyakra költötték a kemény munkával megkeresett pénzüket
Megöltek egy nőt Tengelicen
Emberölés miatt keresi a rendőrség a 25 éves Ruszó Dzsenifert
Csak a szokásos: szexet ígértek a cigánylányok, verés és rablás lett belőle
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat