Ma: 2023.11.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
A szerelem nem ismer akadályt - lábbilincset sem
Privátkopó 2023. 01. 18. 7:56:00

Fogolyszökése után kábítószerrel a zsebében sétált be egy férfi az erzsébetvárosi rendőrkapitányságra, ahová barátnőjét állították elő lopás miatt.Nem várt ügyfél érkezett 2023. január 12-én, délután a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságra. A 36 éves férfi lopás elkövetése miatt előállított barátnőjét várta a rendőrségen, de hamar felfigyeltek rá.

J. Istvánt az egyik szolgálatban lévő rendőr felismerte, mivel a bűnügyi felügyelet alatt álló férfi január 12-én, reggel, belvárosi otthonában levágta a technikai eszközt a lábáról, majd a lakásból távozott. Ellene a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki fogolyszökés miatt.

A bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságon könnyű testi sértés vétség, prostitúció elősegítése, kerítés és kitartottság bűntett gyanúja miatt folytatott eljárás miatt rendelte el.

A körözött férfi először hamis adatok bediktálásával próbálta megvezetni az intézkedő rendőrt, azonban nem járt sikerrel. Ruházatának átvizsgálása közben a járőrök két tasak kábítószergyanús anyagot is találtak, amelyet lefoglaltak.

J. István az intézkedő rendőröknek elmondta, hogy az eszközt azért vágta le a lábáról, mert több elintézni való dolga is volt, és barátnőjével is szeretett volna lenni. Találkájuk helyszíne időközben módosult, mivel a nőt a kerületi rendőrkapitányságra lopás gyanúja miatt előállították.

A 36 éves J. Istvánt a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek eltartóztatásának indítványozására. ?

További friss információk
Elfogták a szökött cigánynőt
Kábítószerrel kereskedett egy 53 éves nyíregyházi férfi
Kiszagolta a rendőr a marihuánát
Ballonkabátos mutogatós
Életveszélyesen fenyegette a rendőrt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat