Ma: 2024.06.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Csak a szokásos: szexet ígértek a cigánylányok, verés és rablás lett belőle
Privátkopó 2023. 05. 22. 13:52:00

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 22 éves, és egy 19 éves mátészalkai, egy 17 éves ópályi, valamint egy 15 éves jánkmajtisi lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a négy fiatal 2023. május 20-án közösen megállapodtak abban, hogy egy 57 éves férfinak szexuális szolgáltatást felajánlva elcsalják egy félreeső helyen lévő parkba, ahol elveszik tőle az értékeit. A 19 éves és a 15 éves lány a sértettet egy bokros területre kísérte, ahová percekkel később a két fiú társuk is utánuk ment, akik bántalmazták az idősebb férfit, elvették a pénzét és az egyéb értékeit, majd mind a négyen elmenekültek.

A rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeként rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket a rendőrkapitányságra előállították.

A mátészalkai nyomozók a gyanúsítottakat kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatásuk indítványozására.  

További friss információk
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Két drogdílerrel kevesebb
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat