Ma: 2024.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Lezárták a szomszédasszonyára lövő vén hülye elleni nyomozást
Privátkopó 2024. 04. 26. 5:22:00

A kunszentmiklósi rendőrök egy 79 éves apostagi férfival szemben nyomoztak, aki légpuskájával karon lőtte szomszédasszonyát.A 77 éves asszony az utcán gyomlálta előkertjét 2023. április 18-án, amikor éles fájdalmat érzett a bal alkarjában. Az idős nőt lőtt sérülésekkel szállították kórházba, légpuskából származó lőszer fúródott a karjába, melyet operáció útján tudtak csak eltávolítani az orvosok. Az esetről a rendőrök is tudomást szereztek, akik nyomozni kezdtek az ügyben.

Kiderült, hogy szomszédja támadt a sértettre, akivel évek óta rossz viszonyban voltak és többször volt nézeteltérése a gyanúsított élettársával. A rendőrök házkutatást tartottak a gyanúsított lakásán és a légpuska mellett egy pisztolyt is találtak, valamint közel 300 lőszert, amelyeket lefoglaltak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés miatt.

A nyomozást a napokban lezárták és megküldték az iratokat az ügyészségnek.

További friss információk
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Két drogdílerrel kevesebb
BRFK: 75 elfogás
Futószalagon lopott a cigánynő, alkalmi szexpartnerét is kifosztotta
Rendőrkézen a szökött fogoly
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat