Ma: 2024.02.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rács mögé került a tízszeres körözött bűnöző
Privátkopó 2023. 12. 21. 6:37:00

Hónapokig bujkált a felelősségre vonás elől az a 32 éves dombóvári lakos, akit a rendőrök Komlón fogtak el. A férfi ellen tíz körözés volt érvényben.A dombóvári rendőrök hosszú hónapok óta kerestek egy helyi férfit, akinek számos alkalommal meggyűlt már a baja a törvényekkel.

Az egyenruhások még áprilisban akartak ellenőrizni egy autót és annak vezetőjét, azonban a sofőr akkor elmenekült előlük. Nem véletlenül, hiszen eltiltás hatálya alatt ült volán mögé. A nyomozók már ekkor elfogatóparancsot adtak ki ellene. Nem voltak egyedül, ugyanis tíz különböző ügy miatt keresték a 32 éves dombóvári férfit. Többek között a bíróság és a szabálysértési hatóság is körözte, mert egy korábban kiszabott jogerős büntetésére nem vonult be börtönbe. Emellett több szabálysértési bírságot sem fizetett meg, melyet a bíróság elzárásra változtatott át.

A dombóvári nyomozók a napokban információt szereztek arról, hogy a körözött férfi egy komlói lakásban bujkálhat. Elmentek az ingatlanhoz, de senki nem nyitott nekik ajtót. Végül sikerült bejutniuk a lakásba, és meg is találták a férfit, aki azonban nem volt igazán együttműködő. Végül elfogták a tízszeres körözöttet, és előállították.

A korábbi, eltiltás hatálya alatti vezetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően pedig kiszabott büntetései miatt börtönbe vitték.   

További friss információk
Több mint 8 kilogramm kábítószert foglaltak le a csornai rendőrök
300 millió forintos drogfogás
Felszámolták a családi drogvállalkozást
Időskorút vertek meg és raboltak ki Kiskunhalason
Emberölés a főváros VII. kerületében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat