Ma: 2024.07.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Új pszichoaktív anyagot árultak a cigányok
Privátkopó 2023. 09. 22. 7:01:00

A füzesabonyi nyomozók két kompolti lakost - egy 46 éves férfit, és egy 74 éves nőt - vettek bűnügyi őrizetbe.A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Alosztály, illetve a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2023. szeptember 20-án, hajnalban tartottak kutatást két kompolti lakos otthonában, mivel információ merült fel, hogy kábítószert árulnak a településen.

A rendőrök a 46 éves férfit és a 74 éves nőt őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A lakásukban kábítószergyanús fehér port, a terjesztéshez szükséges csomagolópapírt, mérleget, illetve több mint 40 alufólia pakettet találtak, tovább nagyobb mennyiségű készpénzt is lefoglaltak.

A nyomozó hatóság kezdeményezte a két elkövető letartóztatását, akik ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

További friss információk
Hat drogdílert fogtak el
Két hét alatt közel 40 körözött személyt fogtak el a BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat