Ma: 2024.02.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Üzletkötés közben csaptak le a drogdílerekre a nyomozók
Privátkopó 2023. 12. 20. 9:31:00

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 39 éves nyírbátori H. Zs., a 47 éves tarnazsadányi K. L. és a 32 éves nyírmeggyesi Á. I. ellen.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében Polgáron, egy parkolóban fogták el a három férfit éppen akkor, amikor H. Zs. kábítószert vásárolt K. L.-től, amit a helyszínre egyedül érkező Á. I. szállított volna el Nyírbátorba H. Zs. megbízásából.

Az üzletkötés helyszínén a nyomozók lefoglaltak a három férfi autójából közel 2,5 millió forintot és 544,6 gramm új pszichoaktív anyagot. A nyomozás adatai szerint H. Zs. a kábítószert anyagi haszonszerzés céljából kívánta továbbértékesíteni, a hozzá köthető ingatlanban a rendőrök több millió forint értékben arany ékszereket is lefoglaltak. Ezután előállították a három férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozók H. Zs.-t és K. L.-t őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat, Á. I. az eljárás alatt szabadlábon védekezhetett.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben az őrjöngő
Több mint 8 kilogramm kábítószert foglaltak le a csornai rendőrök
300 millió forintos drogfogás
Felszámolták a családi drogvállalkozást
Időskorút vertek meg és raboltak ki Kiskunhalason
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat