Ma: 2024.06.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Megzsarolta házas kuncsaftját a 17 éves cigány prostituált - a félrelépő férfi feleségét is megkísérelte zsarolni
Privátkopó 2023. 10. 10. 6:39:00

Több bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították azt a 17 éves mezőkövesdi lányt, akit a rendőrök őrizetbe vettek zsarolás és lopás miatt. A fiatalkorúval szemben a nyomozók előterjesztést tett letartóztatásnak indítványozására.Zsarolás bűntett, illetve annak kísérlete, továbbá üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 17 éves helyi lánnyal szemben.

A gyanúsított 2023 februárjában és márciusában szexuális szolgáltatatást nyújtott egy férfinak, akit később megzsarolt. A lány több alkalommal is pénzt kért alkalmi ismerősétől, azért hogy ő ne adja tovább a korábbi légyottok részleteit a férfi feleségének.

A lány később a feleséget is megpróbálta megzsarolni, de a nőnél már nem járt sikerrel.

A fiatal nővel szemben folytatott eljárás során megalapozottá vált az a gyanú is, hogy az elkövető az elmúlt időszakban több mezőkövesdi boltból különféle termékeket lopott el, ruhaneműket, és csokoládékat. Előfordult olyan eset is, amikor egy férfi pólójának zsebéből emelt el pénzt, míg más esetben szexuális közeledést színlelve egyik áldozatának zsebéből vette el a mobiltelefont.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett fiatalkorú lánnyal szemben előterjesztést tett letartóztatásnak indítványozására.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Két drogdílerrel kevesebb
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat