Ma: 2023.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Dohánybolti eladó leszúrásával fenyegetőzött
Privatkopo.info 2022. 10. 05. 7:56:00

A Nógrád megyei rendőrök terrorcselekmény gyanújával vették őrizetbe azt a férfit, aki dohánybolt kirablásával és az alkalmazott leszúrásával fenyegetőzött. Most kettő évtől nyolc évig terjedő büntetés várhat rá.Egy 30 éves pásztói hajléktalan férfi 2022. október 3-án, 18 óra 21 perckor telefonon tett bejelentést egy tari dohányboltból a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, amely szerint, ha a rendőrök nem mennek ki a helyszínre, ahol tartózkodik, és nem intézkednek, akkor ő ki fogja rabolni a dohányboltot és le fogja szúrni a jelenleg a bejelentő közvetlen közelében tartózkodó alkalmazottat.

A dohánybolthoz küldött rendőri egységek a helyszínen elfogták az ittasan fenyegetőző bejelentőt, akit előállítottak a Pásztói Rendőrkapitányságra, ahol a rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói terrorcselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban a férfit gyanúsítottként hallgatták ki majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki terrorcselekmény elkövetésével fenyeget, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

További friss információk
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat