Ma: 2024.05.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
3,5 millió forintért megvásárolta szerelmét, aztán halálra verte annak volt élettársát
Privátkopó 2024. 03. 26. 10:38:00

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a halált okozó testi sértés bűntette valamint emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt 7 év börtönbüntetése ítélt elkövető büntetésének helybenhagyására tett indítványt.Az ítélet szerint a férfi a 2019-ben ismerkedett meg a párral, gazdálkodásukat rendszeresen segítette. Az elkövető a férfival összebarátkozott, míg annak élettársával egymásba szerettek.

A szerelmi viszonyról tudomást szerző férfi a barátjának felajánlotta, hogy fizetség ellenében élettársát elengedi vele. A férfi 2021 áprilisában 3,5 millió forintot adott a barátjának, aki további összeget követelt. Ennek nyomán szóváltásba és dulakodásba keveredtek, amely során a férfi egy vascsővel legalább kétszer, nagy erővel fejen ütötte barátját, aki a bántalmazás következtében az életét vesztette.

A férfi az áldozat holttestét autóval elszállította, és ismeretlen helyre rejtette. A hazaérkező nőnek azt mondta, hogy volt élettársát ismeretlen személyeknek adta át, hogy gondoskodjanak a végleges eltüntetéséről. Ezután megkérte a nőt, hogy tegyen a rendőrségen valótlan bejelentést a férfi eltűnéséről. Az így elindult körözési eljárásban azonban kiderült, hogy a férfi és a nő vallomása valótlan volt.

A Szegedi Törvényszék a vádlottat halált okozó testi sértés bűntettében valamint emberkereskedelem és kényszermunka bűntettében mondta ki bűnösnek és ezért 7 év börtönbüntetésre továbbá 7 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet ellen a férfi és a védője jelentett be fellebbezést felmentés és enyhítés érdekében.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a másodfokú bíróság számára kifejtette, hogy az ítélet megalapozott, a cselekmények minősítése törvényes és a férfival szemben kiszabott büntetés is arányos, amelyre tekintettel az ítélet helybenhagyását indítványozta.

A bűnügyi felügyeletben lévő férfi ügyében másodfokon a Szegedi Ítélőtábla dönt.

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat