Ma: 2023.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Házi készítésű eszközökkel termesztettek kannabiszt
Privatkopo.info 2022. 10. 05. 7:53:00

Kifejlett cannabis növényeket, cserépben nevelt töveket és fogyasztásra előkészített, szárított virágokat, levélmorzsalékot, illetve mintegy 140 gramm kannabisz magot foglaltak le a nyomozók Mencshelyen.Egy folyamatban lévő büntetőeljárás kapcsán tartottak kutatást a nyomozók 2022. október 4-én egy mencshelyi hétvégi házban, ahol kábítószernövény termesztéséhez használatos, házi készítésű fűtőegységet, párásítót és ventilátorokat, illetve az ezeket az eszközöket elektromos energiával ellátó napelemeket találtak és foglaltak le.

A rendőri intézkedéskor egy 42 éves német állampolgárságú férfit elfogtak, aki gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy internetes oktatóvideókból tanulta meg az eszközök elkészítését, illetve szintén a világhálóról tájékozódott a növények szakszerű termesztéséről. A férfivel szemben - őrizetbe vétele mellett - termesztéssel, előállítással, az ország területére behozatallal elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták kábítószer birtoklása bűntett elkövetéséért a német állampolgár 69 éves élettársát, aki életvitelszerűen a hétvégi házban lakott és tudomása volt a kábítószer termesztéséről.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kezdeményezi az illetékes ügyészségnél a 42 éves férfi letartóztatásának indítványozását.

További friss információk
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat