Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Gyermekei előtt fenyegette meg a buszsofőrt
Privátkopó 2024. 06. 14. 10:33:00

A Kecskeméti Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki két gyermeke jelenlétében hangosan szidalmazott, majd veréssel fenyegetett meg egy buszsofőrt.A vádirat szerint a helyi férfi 2023. november 22-én, két gyermekével akart felszállni egy kecskeméti helyi autóbuszjáratra. Az autóbusz vezetője éppen ekkor akart elindulni, ezért a busz ajtajait becsukta. Indulás előtt azonban meglátta a vádlottat és gyermekeit, ezért az első ajtót ismét kinyitotta. A buszra felszálló vádlott - azért, mert előttük a sértett becsukta az ajtót - hangosan szidalmazni kezdte a sofőrt, akit ennek során azzal fenyegetett meg, hogy megveri. A sértett félt attól, hogy a vádlott fenyegetését beváltja, ezért nem indult el, hanem a férfival szemben rendőri segítséget kért, a többi utasért pedig mentesítőjárat érkezett.

A büntető törvénykönyv a tömegközlekedésben dolgozókat - így a buszsofőröket is - közfeladatot ellátó személynek minősíti és eljárásuk alatt fokozott büntetőjogi védelemben részesíti.

Az ügyészség a férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja és ezért vele szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

A férfi bűnösségéről a Kecskemét Járásbíróság fog dönteni.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat