Ma: 2022.05.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Felfüggesztett börtön várhat az iskolaőrt bántalmazó anyára
Privatkopo.info 2022. 05. 17. 9:56:00

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt a Balassagyarmati Járásbíróságon azzal a 32 éves nővel szemben, aki egy Nógrád megyei általános iskola őrét bántalmazta.A 32 éves nő 2021 novemberében gyermekével szeretett volna beszélni annak iskolájában, ahova - az akkori szigorú járványügyi előírások megszegésével - bement. Az ott szolgálatot teljesítő iskolaőr megkérte, hogy távozzon, és bár a nő ennek eleget tett, ám távozóban megfenyegette az őrt azzal, hogy meg fogja verni.

Az iskolaőr a fenyegetés miatt kihívta a rendőrséget, akik a történtek tisztázása érdekében visszahívták a nőt. Miután megérkezett, az autójából kiszállva szó nélkül az iskolaőrhöz lépett és állon ütötte, majd meglökte őt; a további tettlegességet a rendőrök akadályozták meg.

A nő ellen a Balassagyarmati Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat, amelyben felfüggesztetett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Az ügyben a Balassagyarmati Járásbíróság hoz döntést.

További friss információk
Adásvételi szerződés helyett késsel akarta megszerezni idős áldozata autóját egy 32 éves „navajonki”
Nem tankolni mentek a benzinkútra a „navajonkik”: két „nagycsalád” összetűzésének egy halálos áldozata lett
Letartóztatásban egy tűzoltó és élettársa szexuális erőszak miatt
Életfogytig tartó büntetést indítványoz a főügyészség az ismerősét szíven szúró férfi ügyében - 23 éve már életfogytiglanira ítélték, de az nálunk nem szokott örökké tartani
Ismerőse 8 éves nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy csótány
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat