Ma: 2022.05.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Meg akarta ölni a rokonait, ezért szállt fel két konyhakéssel a buszra a nő
Privatkopo.info 2022. 05. 17. 9:53:00

Egy 42 éves nő két nagykéssel indult el otthonról azért, hogy megölje testvérét és unokatestvérét, azonban útközben intézkedtek vele szemben a rendőrök. A főügyészség az asszony börtönbüntetésre ítélését indítványozta - közölte a Fővárosi Főügyészség.A vádirat szerint a vádlottat 2020 novemberének elején meglátogatta a testvére és az unokatestvére, akikről később azt feltételezte, hogy látogatásuk alkalmával mobiltelefont, ékszert és készpénzt loptak tőle. Emiatt a nő 2020. november 15-én, délután, a ruházatába rejtett két hosszabb kést, és a tervéről nem tudó élettársával elindult rokonaihoz azzal a szándékkal, hogy megöli őket. Útközben egy autóbuszon a nő és az élettársa veszekedett, és a férfi megütötte őt.

A garázda cselekmény miatt a helyszínre érkező rendőrök átvizsgálták a nő ruházatát is, és megtalálták a késeket, amelyeket emberölés céljából vett magához. Az elkövetőt előállították, így az eltervezett kettős emberölésre nem került sor.

A Fővárosi Főügyészség a nőt - mint visszaesőt - kétrendbeli emberölés előkészületének bűntettével vádolja. A vádhatóság a vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat ítélje végrehajtandó börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

További friss információk
Letartóztatásban egy tűzoltó és élettársa szexuális erőszak miatt
Életfogytig tartó büntetést indítványoz a főügyészség az ismerősét szíven szúró férfi ügyében - 23 éve már életfogytiglanira ítélték, de az nálunk nem szokott örökké tartani
Ismerőse 8 éves nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy csótány
Fegyházbüntetés várhat a rablókra
Házastársa kiskorú unokájával végzett „szexuális cselekményt” egy Fejér megyei féreg
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat