Ma: 2022.05.13.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Fegyházbüntetés várhat a rablókra
Privatkopo.info 2022. 05. 11. 8:58:00

A Pécsi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat három fiatal felnőtt ellen, akik 2022. január 2-án, hajnalban, Pécsen bántalmaztak egy férfit, tőle kozmetikai terméket és tablettákat vettek el.A vád szerint a férfiak Pécsen, a belvárosban kábítószert vásároltak a sértettől. Az este folyamán szórakoztak, elfogyasztották a kábítószert, amiről kiderült, hogy rossz minőségű volt, ezért elhatározták, hogy kárpótlásként megszerzik a sértettől a még nála levő kábítószert. 

A vádlottak január 2-án, hajnali 5 órakor - véletlenül - találkoztak a sértettel. Beszélgettek, és együtt elsétáltak a Szent István térig. Beszélgetésük során az egyik férfi hirtelen ököllel megütötte a sértettet, aki a földre esett. A bántalmazásba a másik két férfi is bekapcsolódott, egyikük megütötte, míg társa megrúgta az ekkor már földön fekvő áldozatot. Az egyik vádlott kivett a sértett zsebéből egy tablettákat tartalmazó zacskót, majd a támadók magukhoz vették a sértett zsebéből kiesett kozmetikai terméket is. A sértett fel tudott állni a földről, ekkor őt az egyik elkövető még megütötte és meglökte. Ezután a sértett elszaladt.

A vádlottak a sértettnek 3800 forint kárt okoztak.

A bántalmazástól a sértett arca több helyen megsérült, ajka felrepedt, orrán hámhorzsolások keletkeztek, bal szemtájéka megzúzódott, az egyik metszőfoga eltörött.

A cselekmény csoportosan elkövetett rablás bűntettének megállapítására alkalmas, ami öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

A Pécsi Járási Ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a letartóztatásban levő vádlottakat fegyházra és közügyektől eltiltásra ítélje.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Ismerőse 8 éves nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy csótány
Fegyházbüntetés várhat a rablókra
Házastársa kiskorú unokájával végzett „szexuális cselekményt” egy Fejér megyei féreg
Ollóval próbált ölni
Megint lincselni akartak az ember alatti lények, ezúttal Debrecenben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat