Ma: 2024.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
12 és fél éves volt a cigánytakony, amikor hátba szúrta egy társát
Privátkopó 2023. 11. 23. 12:09:00

A törvényszék közleménye szerint 2022. november 3-án három gyerek az iskolából sétált haza Hajdúhadházon, amikor szembe biciklizett velük az akkor 12 és fél éves gyerek, aki odaszólt a három fiú egyikének, és fenyegetni kezdte, hogy megveri és megöli, majd le is szállt a bicikliről, és ököllel hasba vágta.Verekedni kezdtek, de a három fiú végül inkább megfordult és elindult haza, mire az őket megállító gyerek egy nála lévő 40 milliméter pengehosszúságú késsel hátba szúrta a fiút, akit előtte fenyegetett. A vérző gyereket a két barátja hazakísérte, ezután került kórházba, ahol a kést kiműtötték a hátából.

A törvényszék tájékoztatása szerint a kés „emberi élet kioltására alkalmas volt” a késelő gyerek pedig tudhatta, hogy azzal halált okozhat. A bíró azonban enyhítő körülményként értékelte, hogy a gyerek beismerő vallomást tett, tettét pedig „őszintén megbánta”, illetve „cselekménye pedig kísérleti szakban maradt”, magyarul a fiú, akit megkéselt, nem halt meg (ez valami bírói vicc akart lenni?).

A most 13 és fél éves gyereket jogerősen négy év javítóintézeti nevelésre ítélték.

További friss információk
Pszichiátriai betegeket bántalmazott
Rabolt, lopott és garázdálkodott a 20 éves kecskeméti férfi
Ittas állapotban durván bántalmazta anyja élettársát
Sörözés eszméletvesztéssel, rablással
Bántalmazás a pécsi vásárcsarnokban: egy pékség üzletvezetője került összetűzésbe egy vásárlóval
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat