Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban a különös visszaeső díler
Privatkopo.info 2022. 05. 06. 8:23:00

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró elrendelte annak a 45 éves férfinak a letartóztatását, aki több hónapon keresztül értékesített kábítószert ismerőseinek.A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021 nyarától több ismerősének értékesített eddig ismeretlen forrásból származó metamfetamint. Ismerősei előzetes telefonos egyeztetés alapján jelentkeztek nála, és kiporciózott adagokban, készpénzért vették át tőle az anyagot.

Legutóbb május 3-án adott át egyik barátjának 3 gramm kábítószert, ekkor a nyomozó hatóság tagjai őt és a fogyasztót is tetten érték.

A férfi büntetett előéletű, korábban kábítószer-kereskedelem miatt 5 év börtönbüntetésre ítélték, a mostani cselekményt így különös visszaesőként követte el, emiatt akár 12 évig terjedő szabadságvesztés várhat majd rá.

Az ügyészség indítványa alapján a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, megállapítva azt is, hogy enyhébb kényszerintézkedés nem tudná megakadályozni a bűncselekmény folytatását.

További friss információk
Közel félmilliárddal károsította meg ügyfeleit egy csaló férfi - ilyen az „olajos szakma”
A nyomozók hazahozták az unokázós „keresztanyut”
„Társkeresés”: százezrekkel húzott le egy 81 éves bácsit egy 40 éves nő
Milliókat kértek a vállalkozótól az állítólagos adóügye befolyásolására hivatkozással
200 ezer forintért cserébe állított ki hamis orvosi igazolásokat elítélteknek egy budapesti doktornő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat