Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Ég veled, Ricsi!” - végül a drogok és a szteroidok végezték el a bíróság munkáját
Privatkopo.info 2022. 05. 06. 7:31:00

Meghalt a két halálos áldozattal járó Dózsa György úti baleset miatt három és fél év fogházra ítélt Molnár Richárd - közölte a férfi családja az Instagramon. „Ég veled, Ricsi” - köszönt el tőle az unokatestvére.Molnár Richárd már hosszabb ideje küzdött szívproblémákkal, és a büntetés letöltése alatt kétszer is sztrókot kapott. Tavaly decemberben válságos állapotban vitték a berettyóújfalui börtönkórházba.

A férfi a kétezres évek elejétől többször is összetűzésbe került a törvénnyel. A legsúlyosabb büntetést a kecskeméti maffiaperként elhíresült ügyben kapta 2006-ban, amikor jogerősen nyolc év fegyházra ítélték bűnszervezet tagjaként elkövetett emberölés előkészülete miatt, mint társtettest, és bűnsegédként elkövetett fegyvercsempészet miatt.

Molnárt tavaly júliusban három és fél év fogházra ítélték a 2017. május 15-én, a budapesti Dózsa György úton történt tragédia miatt, amikor 125-140 km/óra közötti sebességgel belerohant a Mercedesével egy szabálytalanul kanyarodó Citroënbe, amely a buszmegállóban várakozó emberek közé csapódott. A balesetben egy 24 éves egyetemista fiú, és egy 37 éves kisgyermekes apa vesztette életét, öten pedig megsérültek.

A zűrös életű férfit két hét múlva állították volna bíróság elé egy vesztegetési ügyében. Ez az az ügy, amelyben azzal vádolták, hogy pénzért akarta visszaszerezni a jogosítványát.

További friss információk
Közel félmilliárddal károsította meg ügyfeleit egy csaló férfi - ilyen az „olajos szakma”
A nyomozók hazahozták az unokázós „keresztanyut”
„Társkeresés”: százezrekkel húzott le egy 81 éves bácsit egy 40 éves nő
Milliókat kértek a vállalkozótól az állítólagos adóügye befolyásolására hivatkozással
200 ezer forintért cserébe állított ki hamis orvosi igazolásokat elítélteknek egy budapesti doktornő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat