Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Társkeresés”: százezrekkel húzott le egy 81 éves bácsit egy 40 éves nő
Privatkopo.info 2022. 05. 05. 6:21:00

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt a Balassagyarmati Járásbíróságon azzal a 40 éves nővel szemben, aki egy társkereső oldalon megismert 81 éves férfitól 400 000 forintot csalt ki.A 40 éves nő a 81 éves férfival egy társkereső oldalon vette fel a kapcsolatot. Egyre több üzenetet váltottak egymással, és miután a nő megtudta, hogy partnere egy idősebb férfi, fokozatosan egyre szorosabb, bizalmi kapcsolatot épített ki vele. Kihasználva a férfi idős korát és iránta érzett szimpátiáját, azt a látszatot keltette, hogy nehéz anyagi körülmények közt él és lakhatási problémái vannak, ezért pénzt kért „kölcsön”. 

A férfi a megtévesztés hatására 2021 augusztusában segítőkészen 400 000 forintot adott fel postai utalványon a nőnek, aki a pénz felvétele után minden kapcsolatot megszakított a férfival, elérhetetlenné vált.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a vádlottal szemben csalás bűntette miatt emelt vádat. Mivel a kárt a nő a nyomozás során elrendelt közvetítői eljárás keretében teljes körűen megtérítette, a büntetés korlátlan enyhítésére van lehetőség, ezért az ügyészség vádiratában szabadságvesztés helyett pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

További friss információk
Közel félmilliárddal károsította meg ügyfeleit egy csaló férfi - ilyen az „olajos szakma”
A nyomozók hazahozták az unokázós „keresztanyut”
„Társkeresés”: százezrekkel húzott le egy 81 éves bácsit egy 40 éves nő
Milliókat kértek a vállalkozótól az állítólagos adóügye befolyásolására hivatkozással
200 ezer forintért cserébe állított ki hamis orvosi igazolásokat elítélteknek egy budapesti doktornő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat