Ma: 2023.12.04.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Bicska is előkerült egy debreceni iskola előtti verekedésben
Privátkopó 2023. 09. 26. 11:35:00

A Debreceni Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy fiatalkorúval szemben, aki erőszakkal „rendezte” nézeteltéréseit iskolatársával.A vádirat szerint a fiatalkorú elkövető 2022. november 2-án, délután, az egyik debreceni szakképző iskola előtt szóváltásba került egy iskolatársával. Nézeteltérésük során a vádlott ököllel a társa irányába ütött, ami a fiút nem találta el. Az elkövető ezután elővette bicskáját és a markolatával ráütött a fiú fejére. Ezután kinyitotta a bicskát és sértett előtt kezdett vele hadonászni.

Az elkövető bántalmazása következtében a fiú nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az eszközként használt bicska az emberi élet kioltására alkalmas, az elkövető kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása pedig alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

A Debreceni Járási Ügyészség a tettét beismerő fiút felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével és könnyű testi sértés vétségével vádolja. Vádiratában indítványozta, hogy a Debreceni Járásbíróság az ügyiratok alapján hozom büntetővégzést, amelyben a vádlottat intézkedésként bocsássa próbára, és állapítsa meg, hogy annak próbaideje alatt pártfogó felügyelet alatt áll.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
81 éves bácsitól rabolt a cigánylotyó - természetesen már volt büntetve
Megfojtotta élettársát egy csatornapatkány Zuglóban, az anya 9 éves kisfia találta meg a holttestet
Bűnügyi őrizetben a hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsított férfi és az ő bántalmazásával gyanúsított rendőrök is
Késsel fenyegetőzve rabolt a 16 éves cigány Tiszaburán
Halottbiznisz: hat gyanúsított
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat