Ma: 2024.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Félholtra vert egy kiskorú lányt a cigány, mert nem lett prostituált
Privátkopó 2024. 05. 07. 16:32:00

Egy karcagi cigány úgy megvert egy fiatal lányt tavaly áprilisban, hogy életveszélyes sérülései keletkeztek. Mindezt azért, hogy prostitúcióra bírja rá. A nyomozó hatóság vádemelést javasol a brutális férfival szemben.A rendőrség tájékoztatása szerint egy 26 éves karcagi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. április 28-ra virradóra, lakóházában órákon keresztül bántalmazott egy kiskorú helybeli lányt.

A férfi azt tervezte, hogy a lányt külföldön - a felügyelete mellett - prostituáltként dolgoztatja, és a saját megélhetését ebből fedezi. A lány ezt megtagadta, ezért a férfi olyan brutálisan bántalmazta, hogy életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrök elfogták az elkövetőt, és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A nyomozó hatóság az emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt folytatott ügy vizsgálatát befejezte, vádemelést javasolnak, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

További friss információk
„Elhúzódó vitás helyzet”: megöltek egy férfit Miskolcon
Elsodorta, majd viperával ütlegelte felesége szeretőjét
Nem kapott cigarettát, felgyújtotta az ismerősét
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat