Ma: 2024.07.17.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Halottbiznisz: hat gyanúsított
Privátkopó 2023. 12. 01. 5:36:00

A Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) feljelentése nyomán hat emberrel szemben folytat büntetőeljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.A hosszú hónapokon át tartó nyomozás megállapításai szerint különböző temetkezési vállalkozások vezetői és alkalmazottai számos esetben adtak át pénzt egy egészségügyi intézmény dolgozóinak, hogy azok megszegjék kötelezettségeiket. A halottkezelési dokumentációk kedvezőbb ütemezésével, ezáltal az elhunytak hűtési idejének csökkentésével volt kivitelezhető, hogy a temetkezéssel foglalkozó cég ügyintézési folyamatait jóval kedvezőbb feltételek mellett folytathassa le.

Alapos előkészületek után 2023. november 22-én több mint három tucat rendőr indult egyszerre a bűncselekménnyel kapcsolatban vizsgált emberek lak- és munkahelyeire. A kutatáson bizonyításhoz szükséges eszközöket foglaltak le, további információkat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak meg.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján a nyomozók hat embert előállítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki, közülük egy férfit őrizetbe vettek.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya két emberrel szemben üzletszerűen elkövetett vesztegetés elfogadása, míg négyükkel szemben üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat