Ma: 2024.07.12.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
Privátkopó 2024. 06. 10. 6:56:00

A Veszprém Vármegyei Főügyészség emberölés kísérletével vádolja azt a fiatal felnőtt férfit, aki Veszprém külterületi részén - kábítószervásárlás ürügyén - késsel támadt ismerősére.A vádirat szerint az egymással többéves ismeretségben álló elkövető és sértett kábítószer adásvétele céljából 2023 novemberében, a kora esti órákra beszélt meg egymással találkozót a hétvégi telkes övezetben.

A sértett egyedül érkezett a találkozóra, a vádlottra várt, aki rövid időn belül megérkezett és egy késsel a kezében hátulról közelítette meg ismerősét. A vádlott a kést marokra fogva kétszer hátba szúrta a mit sem sejtő és az érkezését nem észlelő sértettet, majd további szúró mozdulatot tett a vele szembeforduló és védekezni próbáló férfi felé. A sértett ezek után megragadta a támadóját, aki közben további sérüléseket ejtett rajta.

A sértettnek végül sikerült elszökni a vádlott támadása elől úgy, hogy elgáncsolta a vádlottat, beült a személygépkocsijába és el akart hajtani a helyszínről, de a támadója kinyitotta a sértett autójának jobb első ajtaját és megpróbált beszállni. Miután ez nem sikerült, elengedte a gépkocsit és futva távozott. A sértett végül néhány száz méterrel arrébb megállított egy szembejövő autót, és a az abban ülőktől kért segítséget.

A férfi a támadás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban a szúrások a halálához is vezethettek volna, melyet az intenzív védekezése és az akadályozott meg, hogy a történtek idején egy vastag, kapucnis kabátot viselt.

Az ügyészség a vádiratban a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyek gyakorlásától eltiltás kiszabását indítványozta a Veszprémi Törvényszéknek azzal, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat