Ma: 2023.09.11.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Kábítószerrel a zsebében sétált be a rendőrség épületébe a rabló
Privátkopó 2023. 05. 18. 8:43:00

Önszántából jelent meg egy budapesti férfi a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon, hogy a korábban elhagyott iratait a rendőröktől visszakérje. A nyomozók már keresték, mivel értékeit egy bolti rablás során hagyta hátra.Sz. György 2023. május 2-án, 17 óra körül, egy zuglói bevásárlóközpontban több terméket a ruházatába rejtett, majd a boltból fizetés nélkül akart távozni. A kijáratnál biztonsági őrök várták, akik felszólítására a férfi nem állt meg, dulakodni kezdett a biztonsági őrökkel, és egyiküket többször megrúgta. A tolvaj végül táskáját és az ellopni kívánt termékeket hátrahagyva szabadult ki az őrök fogásából, majd a helyszínről elmenekült.

A kerületi rendőrök a kapitányságra besétáló 42 éves férfi ruházatát átvizsgálták, amely során zsebeiben kábítószergyanús anyagot találtak. A bűnlajstrom így gyarapodott; Sz. Györgyöt rablás bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Kihallgatása során a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta; emlékezete szerint ő a boltban fizetett, csak a blokkot kidobta. ?

A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Hasba szúrta a fiát a részeg apa
9 év börtönbüntetésre ítélték a gyermekpornográfiával és kábítószer birtoklással vádolt szudáni nőt - kiutasították Magyarország területéről
Cigikunyerás után verte össze áldozatát egy „navajonki” Tatabányán
Életveszélyes késelés Óbudán
Kiszolgáltatott nőkre vadászott egy, magát taxisnak álcázó férfi Budapesten
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat