Ma: 2024.06.16.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Kábítószerrel a zsebében sétált be a rendőrség épületébe a rabló
Privátkopó 2023. 05. 18. 8:43:00

Önszántából jelent meg egy budapesti férfi a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon, hogy a korábban elhagyott iratait a rendőröktől visszakérje. A nyomozók már keresték, mivel értékeit egy bolti rablás során hagyta hátra.Sz. György 2023. május 2-án, 17 óra körül, egy zuglói bevásárlóközpontban több terméket a ruházatába rejtett, majd a boltból fizetés nélkül akart távozni. A kijáratnál biztonsági őrök várták, akik felszólítására a férfi nem állt meg, dulakodni kezdett a biztonsági őrökkel, és egyiküket többször megrúgta. A tolvaj végül táskáját és az ellopni kívánt termékeket hátrahagyva szabadult ki az őrök fogásából, majd a helyszínről elmenekült.

A kerületi rendőrök a kapitányságra besétáló 42 éves férfi ruházatát átvizsgálták, amely során zsebeiben kábítószergyanús anyagot találtak. A bűnlajstrom így gyarapodott; Sz. Györgyöt rablás bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Kihallgatása során a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta; emlékezete szerint ő a boltban fizetett, csak a blokkot kidobta. ​

A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Terrorcselekménnyel fenyegetett egy 43 éves férfi
Gyermekei előtt fenyegette meg a buszsofőrt
Visszaélt orvosi helyzetével - lebuktatta az NVSZ
Önbíráskodás egy budapesti irodaházban
„Elhúzódó vitás helyzet”: megöltek egy férfit Miskolcon
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat