Ma: 2024.06.11.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Kifosztotta az alvó betegeket a kórházban egy „navajonki”
Privátkopó 2024. 05. 07. 11:08:00

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé a 36 éves budapesti elkövetőt, akit a bíróság börtönbüntetésre ítélt.A vádlott 2024. április 23-án, éjszaka besurrant egy budai kórház több kórtermébe, és az alvó betegek mobiltelefonjait magához vette, majd a 175 000 forint összértékű zsákmányával távozott.

A férfit a rendőrség már másnap hajnalban elfogta, őrizetbe vette és a nála megtalált telefonokat lefoglalta, azokat a sértetteknek kiadta, így a bűncselekményekkel okozott kár megtérült.

A kerületi ügyészség az elkövetéstől számított 3 napon belül a férfit bíróság elé állította, akit a bíróság 4 rendbeli kifosztás bűntette miatt 3 év szabadságvesztésre ítélte. 

Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott és védője enyhítésért fellebbeztek, így erre figyelemmel - a bűnismétlés veszélyének megakadályozása érdekében - az elkövető letartóztatásban várja a másodfokú bíróság döntését. 

További friss információk
„Elhúzódó vitás helyzet”: megöltek egy férfit Miskolcon
Elsodorta, majd viperával ütlegelte felesége szeretőjét
Nem kapott cigarettát, felgyújtotta az ismerősét
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat