Ma: 2023.12.04.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Miskolci „életkép”: utcán rabolt a cigánynő
Privátkopó 2023. 09. 26. 11:29:00
A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen rablás bűntette és okirattal visszaélés vétsége miatt. Az elkövető az utcán leszólított egy ittas nőt azzal a kérdéssel, hogy van-e pénze, majd a kabátjánál fogva megragadta, átvonszolta az utca túloldalára, földre lökte és a táskájából elvette a pénztárcáját. 

A vádirat szerint a vádlott 2023. április közepén, este, Miskolcon, az utcán felfigyelt egy ittassága miatt bizonytalanul közlekedő nőre. Leszólította, azzal a kérdéssel, hogy van-e pénze. A sértett azt válaszolta, hogy nincs, de ha van is, az kevés. Erre a vádlott a kabátjánál fogva megragadta, és akarata ellenére átrángatta az utca túloldalára, majd a földre lökte, ezután a sértett táskájából kivette a pénztárcáját, amiben 1500 forint készpénz volt, valamint a sértett nevére szóló személyi okmányok. A vádlott a pénztárcával elfutott a helyszínről.

Az ügyészség a büntetett előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
81 éves bácsitól rabolt a cigánylotyó - természetesen már volt büntetve
Megfojtotta élettársát egy csatornapatkány Zuglóban, az anya 9 éves kisfia találta meg a holttestet
Bűnügyi őrizetben a hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsított férfi és az ő bántalmazásával gyanúsított rendőrök is
Késsel fenyegetőzve rabolt a 16 éves cigány Tiszaburán
Halottbiznisz: hat gyanúsított
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat