Ma: 2024.03.01.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Bűnügyi őrizetben a hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsított férfi és az ő bántalmazásával gyanúsított rendőrök is
Privátkopó 2023. 12. 03. 6:05:00

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség eljárást folytat hivatalos személy elleni erőszak bűntette, valamint hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntette miatt, amely ügyekben egy német állampolgárságú férfi és két rendőr őrizetét rendelte el a nyomozó hatóság.A budapesti rendőrök november 29-én bűncselekmény gyanúja miatt előállítottak egy német férfit a kerületi rendőrkapitányságra. Az előállított férfi arra panaszkodott, hogy fázik, így az őt őrző rendőr kiengedte a fogdáról, hogy a folyosón lévő ruházatát felvegye. A rendelkezésre álló adatok szerint a pulóverben madzag volt, ami önkárosításra lehetett volna alkalmas, így a rendőr végül nem engedte, hogy a pulóvert a férfi felvegye. Ekkor - a gyanú szerint - a német férfi felháborodásában ököllel állon ütötte a rendőrt.

Ezt a rendőr azonnal jelentette, mire egy másik rendőr érkezett, aki odaszaladt a külföldi férfihoz, és gumibottal többször megütötte. A földre került férfit a fogdaőri feladatokat ellátó rendőr lefogta, míg társa folytatta az ütlegelését. A férfit ezután bekísérték az előállító helyiségbe.

A nyomozó ügyészek a német férfival szemben hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúját, míg a két rendőrrel szemben társtettesként hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettének a megalapozott gyanúját közölték, majd elrendelték mindhárom gyanúsított őrizetét.

További friss információk
Cigánybanda kényszerített prostitúcióra nőket
Szabadnapos rendőr fékezte meg a pisztollyal lövöldöző támadót
Itt az újabb pedofilügy: letartóztattak egy 62 éves gyermekotthoni nevelőt
Súlyosították az „anya” büntetését, aki eladta a saját lányát
Kamasz fiúkat hálózott be a 63 éves homoszexuális
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat