Ma: 2024.07.09.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Nőket molesztált, három napon belül elítélték
Privátkopó 2024. 06. 04. 7:13:00

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy szeméremsértően viselkedő huszonéves férfit, akit felfüggesztett fogházbüntetésre ítéltek.A bíróság által megállapított tényállás szerint a férfi 2024. május 25-én, délelőtt, Budapest XI. kerületében követni kezdett egy, számára ismeretlen, két kisgyermekével hazafelé tartó nőt, akivel beszélgetést próbált kezdeményezni. A sértett erre nem reagált, illetve igyekezett megszakítani a kommunikációt, a férfi azonban egészen a lakóházának liftjéig követte a sértettet, ahol végül a lábával a liftajtó záródását megakadályozta. Ezután a vádlott a sértett akarata ellenére emberi méltóságot sértő módon hozzáért az anyukához. A nő a férfit kilökte a liftből, aki ezután távozott.

A vádlott másnap, szintén a XI. kerületben, egy másik nőt is követni kezdett az utcán, majd, amikor a sértett hazaért, az akarata ellenére, emberi méltóságát sértve fogdosta és átölelte. A nő végül kiszabadult az ölelésből és egy járókelő rászólt a támadóra, aki ezután elmenekült.

A fővárosi rendőrök az elkövetőt azonosították, és a második támadás napján őrizetbe vették.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség a férfit kétrendbeli, az emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt gyorsított eljárásban az őrizetbe vétel ideje alatt bíróság elé állította. A Budai Központi Kerületi Bíróság vád szerint bűnösnek mondta ki a férfit és őt 1 év és 6 hónap - végrehajtásában 3 évre felfüggesztett - fogházbüntetésre ítélte.

Az ítélet jogerős.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat