Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Zavarta a permetezés, ezért kétszer tarkón lőtte szomszédját egy gyakorló elmebeteg
Privátkopó 2023. 05. 18. 7:24:00

A Pécsi Járásbíróság B. Gy. Gy. vádlottat súlyos testi sértés bűntette miatt egy év - végrehajtásában három év próbaidőre felfüggesztett - börtönre és 150 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, amiért a férfi kétszer is tarkón lőtte szomszédját.A férfi 2022 májusában lőtt rá szomszédjára, aki a telkén motoros permetezővel permetezte a szőlőt. Az elkövetőt zavarta a permetezés, ezért elővette a légpuskáját, majd a teraszáról - a vádlott és a sértett ingatlanjai között elhelyezkedő ingatlanon átlőve - rálőtt a saját kertjében permetező férfira, akit el is talált a tarkóján.

A sértett azt hitte, egy felpattanó kavics találta el a tarkóját, ezért folytatta a permetezést. Ezután a vádlott újra lőtt, és újra el is találta a férfit. Utóbbi ekkor vette észre, hogy ez a seb már vérzik is, ezért autóba ült, és elment egy pécsi kórházba.

A Pécsi Törvényszék közleménye szerint „a két lövedék a koponyacsont külső lemezét áttörte és a csontba hatolt”, emiatt sürgős műtétet végeztek a férfin, a lövedékeket eltávolították a koponyacsontjából.

További friss információk
Hazudott az apa a rendőröknek azért, hogy a lánya hazaköltözzön
Fiatalkorúaknak is árulták a kábítószert: letartóztatásban apa és fia
Kábítószer-kereskedelem miatt továbbra is letartóztatásban egy volt rendőr
Kifosztotta az alvó betegeket a kórházban egy „navajonki”
Drogot akart rabolni két hülyegyerek
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat