Ma: 2024.02.17.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Késsel fenyegetőzve rabolt a 16 éves cigány Tiszaburán
Privátkopó 2023. 12. 03. 6:01:00

Tiszaburán egy - bolti lopáson tetten ért - fiatal késsel fenyegetőzve próbálta megtartani a jogtalanul megszerezett holmikat. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.Egy tiszaburai üzletből kértek rendőri segítséget 2023. november 29-én, 13 óra körül. A rendőröknek az alkalmazottak elmondták, hogy egy fiatalt lopáson kaptak. Majd amikor számon kérték, egy kést vett elő kabátja zsebéből, és el akart menekülni, közben többször azt kiabálta feléjük, hogy „megöllek!”. A talpraesett eladók ennek ellenére nem engedték elmenekülni a rablót, akinek a kabátjából kiestek a lopott holmik, így üres kézzel futott el.

Miután a karcagi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, rögtön keresni kezdték, azonban nem találták, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A Készenléti Rendőrség munkatársai november 30-án, délelőtt, Tiszaburán elfogták a körözött személyt, és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. A 16 éves fiatalt a nyomozók rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Megállapították, hogy folyik már ellene eljárás garázdaság és kétrendbeli lopás elkövetése miatt. Az ügyeket egyesítették, majd a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

További friss információk
Kétszer raboltak ki egy kiskorút a cigánybűnözők
Ukrán vendégmunkás erőszakolt meg egy debreceni nőt
Tizenévesek akartak kirabolni egy 18 éves fiatalembert
Gyermekpornográfia elkövetőjével szemben emelt vádat az ügyészség
Letartóztatásba került az embercsempész banda vezére
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat