Ma: 2022.05.07.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Bűnügyi őrizetben a szabolcsveresmarti drogkereskedő
Privatkopo.info 2022. 05. 05. 6:36:00

A Kisvárdai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. M. 54 éves szabolcsveresmarti lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított lakóhelyén a kialakított vevőkörébe tartozóknak anyagi haszonszerzés érdekében árusította a kábítószert.

A kisvárdai rendőrök 2022. május 2-án, összehangolt akció keretében, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak részvételével, otthonában fogták el H. M.-et.

A férfi házában végrehajtott kutatás során készpénzt, kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint a kiméréséhez és csomagolásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A lakóházba a rendőri intézkedés alatt is több férfi érkezett, akik kábítószert akartak vásárolni, a rendőrök őket is előállították.

A nyomozók H. M.-et gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Letartóztatásban a különös visszaeső díler
„Ég veled, Ricsi!” - végül a drogok és a szteroidok végezték el a bíróság munkáját
10 év szabadságvesztésre ítélték a 6, illetve 7 éves kislányokkal szexuális cselekményeket végeztető férget
Bűnügyi őrizetben a szabolcsveresmarti drogkereskedő
Megszúrta élettársát egy 54 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat