Ma: 2024.07.23.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Dohányáru és kábítószer: bilincsben László és Richárd
Privátkopó 2023. 09. 27. 8:07:00

A monori egységek a NAV munkatársaival kiegészülve toppantak be egy illegális adás-vétel helyszínére. Több millió forintos dohányáru és kábítószerrel összefüggő bűncselekmény bizonyítékai vándoroltak a bűnjelraktárba.Alaposan előkészített akciót hajtottak végre a monori rendőrök a napokban Vecsésen. Nem érkeztek egyedül, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai is velük együtt foglalták el pozíciójukat.

Hatmillió forintot érő, zárjegy nélküli cigaretta cserélt volna gazdát 2023. szeptember 19-én, délután, ám a hatósági belépő átrendezte a sorokat. Az eladóként érkező 67 éves R. László, valamint visszatérő vevője, a 34 éves K. Richárd nem ellenkezett, amikor szembesültek az üzletet félbeszakító, szinte a semmiből előbukkanó egységekkel. R. László a NAV munkatársaival tartott, a jövedéki termékre elkövetett költségvetési csalás ugyanis az ő hatáskörükbe tartozik. A monori rendőrök K. Richárdot vitték bilincselve. A gyanú szerint ugyanis kábítószerrel kapcsolatos bűntettel hozható összefüggésbe, az alap büntetőeljárás is e miatt indult, időközben merült fel a cigarettával üzletelés gyanúja.

A K. Richárd vecsési otthonában tartott kutatás meglepő és nem mindennap látott dolgokat is felszínre hozott. A droggal kapcsolatos bűncselekmény gyanúját erősítő, kábítószergyanús növényi anyagok, cserepek, valamint a több mint 5 millió forint mellett aranyszínű, japán írásjelekkel vésett, lapos rudak is előkerültek. Értékük egyelőre nem ismert, szakértő vizsgálja, ahogyan a nyomozók azt, mikor, hogyan és honnan kerülhettek K. Richárdhoz. Annyi már most kiderült, nagy valószínűséggel a repülőtér területéről juthatott bűnös úton hozzá.

A 34 éves férfit a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai egyelőre kábítószer birtoklása vétségével gyanúsították meg, ám gyűlnek a bizonyítékok a kereskedés alátámasztására.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat