Ma: 2024.06.15.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Kifosztotta az eszméletlen cukorbeteget
Privátkopó 2024. 05. 13. 13:58:00

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 56 éves salgótarjáni férfi ellen, aki a rosszulléte miatt magatehetetlen sértettől elvette az értékeit és használta a bankkártyáját.A vádirat szerint a 66 éves sértett 2023. július 16-én, egy salgótarjáni bankfióknál szeretett volna pénzt felvenni, azonban az automata műszaki okokból nem működött. A férfi visszatette a bankkártyáját a pénztárcájába, amikor cukorbetegsége folytán rosszul lett és eszméletét vesztette, eközben a tárcáját maga mellé ejtette.

A vádlott ezt meglátva a táskájába tette a pénztárcát, majd abból magához vett 13 200 forint készpénzt és a sértett bankkártyáját, ezután az iratokat tartalmazó tárcát a parkoló autók közé dobta. Ezután Salgótarján-szerte különböző boltokban összesen 25 000 forintot költött el az áldozat bankkártyáját használva, amit másnap egy szemetesbe dobott.

Az ügyészség kifosztással, közokirattal visszaéléssel és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalással vádolta meg a büntetlen előéletű, a cselekményt beismerő férfit és végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte vele szemben.

Az ügyben a Balassagyarmati Járásbíróság dönt.

További friss információk
Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a Fidesz tiszabői jelöltjét
Gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség a szocialista Molnár Zsoltot
Felfüggesztették az MSZP-s Molnár Zsolt mentelmi jogát
Kormánytisztviselők kenőpénzért cserébe európai uniós támogatások elnyerésében működtek közre
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Baja Ferenc volt minisztert
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat