Ma: 2024.05.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Gáz-riasztó fegyverrel lövöldözött Tapolcán
Privátkopó 2024. 03. 11. 12:01:00

A nyomozók őrizetbe vettek és gyanúsítottként hallgattak ki egy 43 éves helyi férfit.Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2024. március 7-én, késő délután arról, hogy az egyik tapolcai lakótelepen lövöldözés történt. A bejelentő elmondta, hogy több nagyobb hangerejű durranást hallott egymás után, majd a társasház folyosójára lépve észrevette, hogy egy férfi fegyverrel hadonászik. Az elkövető lövéseket adott le az emeleti folyosóról, majd miután ezt több lakó is szóvá tette, feléjük célozva tovább lövöldözött.

Az egyenruhások a helyszín közelében fogták el a 43 éves helyi elkövetőt, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

További friss információk
Rendőrkézen a szökött fogoly
Kábítószerrel üzleteltek
Drogszállítmányt kapcsolt le a NAV és az NNI
Az utcán támadt rá véletlenszerűen kiválasztott áldozatára egy drogos férfi Esztergomban
Lezárták a szomszédasszonyára lövő vén hülye elleni nyomozást
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat