Ma: 2022.05.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kísértés: hotelszéfet fosztott ki egy karbantartó Budapesten
Privatkopo.info 2022. 05. 18. 13:20:00

Kifosztott egy hotelszéfet egy karbantartó Budapesten. A belvárosi szálloda alkalmazottja a gyanú szerint mintegy 11 millió forint értékű pénzt lopott el egy vendégtől - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság jelentős értékre elkövetett lopás gyanúja miatt indított eljárást a 46 éves férfi ellen.

A belvárosi rendőrök a munkahelyén fogták el a karbantartót, aki a gyanú szerint kinyitotta a hotel széfjét, és ellopta az ott talált 30 ezer dollárt.

A rendőrség adatai szerint a vendég szálláshelye elhagyásakor a széfben felejtette pénzét, amelyet a karbantartó május 9-én megtalált és eltulajdonított.

A gyanúsított vallomásában azt mondta, hogy elcsábult és kísértésbe esett, mert életében még nem látott ennyi pénzt. Az V. kerületi rendőrök a férfitől 22 500 dollárt, valamint 200 ezer forintot lefoglaltak, és május 11-én átadták jogos tulajdonosának.

További friss információk
Kísértés: hotelszéfet fosztott ki egy karbantartó Budapesten
Debreceni fiataloknak adott el kábítószert
Rajtaütés kábítószer átadása után
Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos „kalandja”
Csak a szokásos: lányok futtatásából fedezték luxuséletvitelüket a „navajonkik”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat