Ma: 2024.05.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Prostitúcióra bírt rá több fiatal lányt egy miskolci férfi és nő
Privátkopó 2024. 03. 20. 6:38:00

Emberkereskedelem, kényszermunka és gyermekpornográfia bűntettek elkövetése miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 33 éves férfival és egy 27 éves nővel szemben.A miskolci gyanúsítottak 2024. március 18-ai elfogásukig kihasználták több, 18. életévüket még be nem töltött lány kiszolgáltatott helyzetét, és prostitúciós tevékenységre bírták rá őket. Az áldozatoknak egy miskolci lakásban kellett szexuális szolgáltatásokat végezniük, amiért többnyire semmilyen fizetséget nem kaptak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a gyanúsítottakat, és előterjesztést tett letartóztatásukra is.

További friss információk
Rendőrkézen a szökött fogoly
Kábítószerrel üzleteltek
Drogszállítmányt kapcsolt le a NAV és az NNI
Az utcán támadt rá véletlenszerűen kiválasztott áldozatára egy drogos férfi Esztergomban
Lezárták a szomszédasszonyára lövő vén hülye elleni nyomozást
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat