Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nyugdíjas nőt kényszerítettek prostitúcióra Szigetváron
Privátkopó 2024. 03. 21. 12:41:00

A nyomozók őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 50 éves szigetvári nőt. Emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetése miatt indult eljárás ellene.A rendőrök 2024. március 19-én, reggel egy 50 éves szigetvári nőt hallgattak ki a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságon. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy az elmúlt fél évben egy internetes oldalon hirdette meg egy szintén szigetvári nő szexuális szolgáltatásait, a befolyt összegeket fenyegetéssel elvette tőle, majd azt magára és családjára fordította. A sértettől a nyugdíját is elvette, és többször bántalmazta is.

A rendőrök az 50 éves nőt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetése miatt indult eljárás ellene a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

További friss információk
Rendőrkézen a szökött fogoly
Kábítószerrel üzleteltek
Drogszállítmányt kapcsolt le a NAV és az NNI
Az utcán támadt rá véletlenszerűen kiválasztott áldozatára egy drogos férfi Esztergomban
Lezárták a szomszédasszonyára lövő vén hülye elleni nyomozást
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat