Ma: 2022.05.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Hiába hívogatta barátnőjét, a nő nem válaszolt, ezért betört az Óbudai Zsinagógába, hogy megkeresse
Privatkopo.info 2022. 05. 23. 6:30:00

Az Óbudai Zsinagógában kereste a konyhán dolgozó barátnőjét egy férfi 2022. május 14-én, hajnalban, mivel a nő nem válaszolt telefonhívásaira.Az épület zárva volt, ezért előbb letépte a biztonsági kamerát, majd berúgta az ajtót, és bement. Később egy másik ajtót is megrongált, letépett egy kilincset, és egy konténerépület redőnyeit feszegette. Végül - mivel ott sem talált senkit  - távozott. A rendőrséget délelőtt értesítették, amikor a rongálást észrevették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói gyorsan azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottai a bejelentést követő három órán belül lakásán elfogtak.

Az óbudai rendőrök a 39 éves T. Zsoltot rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi beismerte tettét, az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.?

További friss információk
Hiába hívogatta barátnőjét, a nő nem válaszolt, ezért betört az Óbudai Zsinagógába, hogy megkeresse
Tizenhat elfogatóparancs volt érvényben a 30 éves jómadár ellen
Kísértés: hotelszéfet fosztott ki egy karbantartó Budapesten
Debreceni fiataloknak adott el kábítószert
Rajtaütés kábítószer átadása után
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat