Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rendőrkézen a szökött fogoly
Privátkopó 2024. 05. 04. 6:54:00

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés, jármű önkényes elvétele, könnyű testi sértés és lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy helyi lakost. A nyomozás adatai alapján D. Sándor a vele szemben korábban elrendelt bűnügyi felügyelet alól 2024. április 28-án kivonta magát, majd ismeretlen helyre távozott. Szökését követően több bűncselekményt is elkövetett a városban, volt, hogy ellopott egy autót, amelynek tulajdonosát bántalmazta is, később bement egy családi ház udvarába, és a fészerből szerszámkészletet és üzemanyagot vitt magával.

A nyomozóknak május 2-án, délután sikerült elfogniuk a 28 éves férfit, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, és kezdeményezték a letartóztatását. 

További friss információk
Hat drogdílert fogtak el
Két hét alatt közel 40 körözött személyt fogtak el a BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat