Ma: 2024.06.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Afrikai menekült akart késelni a bicskei Tescóban
privatkopo.hu/Fotó: 2060.blog.hu - Komjáthy Péter 2015. 06. 25. 7:42:00

Tegnap, 17 óra körüli időben súlyos incidens történt a bicskei Tesco hipermarketben: egy afrikai menekült kést rántott a biztonsági őrök láttán, akik ellenőrizni szerették volna a gyanúsan viselkedő menedékkérőt. A helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök  az agresszív külföldit megbilincselték, és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították - értesült a Privát Kopó.Szerdán, délután gyanússá vált a bicskei Tesco áruház biztonsági szolgálatának egy férfi, akit ellenőrzés alá kívántak vonni. Az afrikai menekült - a közelben található menekülttábor lakója - erre a ruházatából előrántott egy kb. 20 centiméter pengéjű kést, amivel hadonászni kezdett, szúró mozdulatokat tett a vele szemben fellépni kívánó biztonsági emberek irányába. Úgy tudni, az eset közvetlen közelében tartózkodott egy állapotos hölgy. A helyszínre érkező rendőrök megbilincselték, és a városi rendőrkapitányságra előállították a garázda menedékkérőt. (Az incidensről a rendőrség cikkünk megjelenéséig nem adott ki közleményt - a szerk.)

A Privát Kopó úgy értesült, hogy az 1-es főút bicskei szakaszán, a menekülttábor közelében kialakított körforgalomnál rendszeresen csapatokba verődött menekültek zaklatják - egyre agresszívabban - az autójukkal lassító gépkocsivezetőket: a járművek ablakán bekopogva pénzt kérnek, mivel - állításuk szerint - „éheznek”. Ezzel szemben a valóság az, hogy a menekülttáborban elszállásolt személyek számára napi többszöri, ingyenes étkezést, valamint több ezer forint „költőpénzt” biztosítanak.

A rendőrség szerint - késsel a kezében - békésen ácsorgott az eladótérben az afrikai menekült

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 24-én, délután egy bicskei áruházban egy külföldi férfi késsel a kezében tartózkodott az eladótérben. A helyszínre érkező járőrök azt tapasztalták, hogy a férfi zavartan viselkedik, így őt biztonsági intézkedés keretében a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahonnan a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A férfi nem lépett fel támadólag senkivel szemben” - állítja közleményében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Privát Kopó megjegyzése: Két, egymástól teljesen független forrás egybehangzóan állította lapunknak, hogy az afrikai menekült akkor rántott kést, amikor meglátta a két, felé közeledő biztonsági őrt, és hadonászni kezdett a szúróeszközzel, mi több, egy alkalommal a biztonsági emberek felé irányuló, támadó mozdulatot tett. A biztonságiak ezt követően rekeszekkel a falhoz szorították a férfit, és a rendőrök kiérkezéséig abban a helyzetben is tartották, a kést nem merték elvenni tőle. Nyilván azért, mert a menekült békésen ácsorgott és „nem akart bántani senkit”…

A Privát Kopó  reggel 7 óra előtt tette közzé a beszámolóját a történtekről, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye 12 óra 9 perckor érkezett meg a lap szerkesztőségi e-mail címére.

Azt, hogy miért igényelt több mint 5 órát a kommüniké megfogalmazása, nem tudhatjuk, legfeljebb sejthetjük…

További friss információk
Mellkason szúrta az élettársát, de szerencsére azonnal megbánta
Megverték és kirabolták a szemtanút
Csak „szépen kérte” a pénzt
Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást
Molesztálta a felesége unokáját a „papa” - súlyosításért fellebbezett az ügyészség
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat