Ma: 2023.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Afrikai menekült akart késelni a bicskei Tescóban
privatkopo.hu/Fotó: 2060.blog.hu - Komjáthy Péter 2015. 06. 25. 7:42:00

Tegnap, 17 óra körüli időben súlyos incidens történt a bicskei Tesco hipermarketben: egy afrikai menekült kést rántott a biztonsági őrök láttán, akik ellenőrizni szerették volna a gyanúsan viselkedő menedékkérőt. A helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök  az agresszív külföldit megbilincselték, és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították - értesült a Privát Kopó.Szerdán, délután gyanússá vált a bicskei Tesco áruház biztonsági szolgálatának egy férfi, akit ellenőrzés alá kívántak vonni. Az afrikai menekült - a közelben található menekülttábor lakója - erre a ruházatából előrántott egy kb. 20 centiméter pengéjű kést, amivel hadonászni kezdett, szúró mozdulatokat tett a vele szemben fellépni kívánó biztonsági emberek irányába. Úgy tudni, az eset közvetlen közelében tartózkodott egy állapotos hölgy. A helyszínre érkező rendőrök megbilincselték, és a városi rendőrkapitányságra előállították a garázda menedékkérőt. (Az incidensről a rendőrség cikkünk megjelenéséig nem adott ki közleményt - a szerk.)

A Privát Kopó úgy értesült, hogy az 1-es főút bicskei szakaszán, a menekülttábor közelében kialakított körforgalomnál rendszeresen csapatokba verődött menekültek zaklatják - egyre agresszívabban - az autójukkal lassító gépkocsivezetőket: a járművek ablakán bekopogva pénzt kérnek, mivel - állításuk szerint - „éheznek”. Ezzel szemben a valóság az, hogy a menekülttáborban elszállásolt személyek számára napi többszöri, ingyenes étkezést, valamint több ezer forint „költőpénzt” biztosítanak.

A rendőrség szerint - késsel a kezében - békésen ácsorgott az eladótérben az afrikai menekült

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 24-én, délután egy bicskei áruházban egy külföldi férfi késsel a kezében tartózkodott az eladótérben. A helyszínre érkező járőrök azt tapasztalták, hogy a férfi zavartan viselkedik, így őt biztonsági intézkedés keretében a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahonnan a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A férfi nem lépett fel támadólag senkivel szemben” - állítja közleményében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Privát Kopó megjegyzése: Két, egymástól teljesen független forrás egybehangzóan állította lapunknak, hogy az afrikai menekült akkor rántott kést, amikor meglátta a két, felé közeledő biztonsági őrt, és hadonászni kezdett a szúróeszközzel, mi több, egy alkalommal a biztonsági emberek felé irányuló, támadó mozdulatot tett. A biztonságiak ezt követően rekeszekkel a falhoz szorították a férfit, és a rendőrök kiérkezéséig abban a helyzetben is tartották, a kést nem merték elvenni tőle. Nyilván azért, mert a menekült békésen ácsorgott és „nem akart bántani senkit”…

A Privát Kopó  reggel 7 óra előtt tette közzé a beszámolóját a történtekről, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye 12 óra 9 perckor érkezett meg a lap szerkesztőségi e-mail címére.

Azt, hogy miért igényelt több mint 5 órát a kommüniké megfogalmazása, nem tudhatjuk, legfeljebb sejthetjük…

További friss információk
Brutális kegyetlenséggel ölték meg a 94 éves nénit a „tudjukkik”, de előtte szexuális cselekményeket végeztek vele
Nem jogerősen tizenhét év fegyházat kapott egy férfi, aki megkéselt két rendőrt
Törött sörösüveggel szúrtak nyakon egy külföldi férfit az Örs vezér téren
Két biztonsági őr sem tudta visszatartani az áruházi rablót
Bűnszervezetként működött a pápai cigánycsalád
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat