Ma: 2023.05.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ismerőse 8 éves nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy csótány
Privatkopo.info 2022. 05. 12. 7:17:00

A Fejér Megyei Főügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött, befolyása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette és további bűncselekmény miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki ismerőse 8 éves nevelt lányával többször szexuális cselekményt végzett.A vádirat szerint a férfi a gyermek nevelőapját gyermekkora óta ismerte, majd miután 2018-ban a sértett és nevelőapja háza közelébe költözött, szorosabb kapcsolat alakult ki köztük. A vádlott rendszeresen átjárt segíteni az ismerőséhez, előfordult, hogy a gyermekre vigyázott, amíg a szülők nem tartózkodtak otthon. A férfi kihasználva a gyermek és közte kialakult bizalmi viszonyt, azt, hogy a sértett a nevelőapja barátjaként tekintett rá, 2018 szeptemberétől 2019 februárjáig a sértett otthonában vele többször szexuális cselekményt végzett. A kiskorú sértettnek mindezekért édességet ígért, továbbá megkérte arra, hogy a történtekről ne szóljon senkinek. A gyermek 2021 októberében számolt be anyjának a férfi szexuális cselekményeiről, aki feljelentést tett.

A főügyészség vádiratában a letartóztatásban lévő férfival szemben beismerése, és a tárgyaláshoz való jogáról való lemondása esetére 12 év fegyházbüntetés kiszabását és 10 év közügyektől eltiltást indítványozott. A főügyészség indítványozta továbbá a letartóztatás fenntartását, a feltételes szabadságra bocsátás kedvezményéből való kizárást, valamint minden olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől való végleges hatályú eltiltását, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását végzi, illetve ilyen személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.

További friss információk
Szexuálisan bántalmazta az idősotthon lakóit
Késsel akarta nyakon szúrni nagyanyja férjét
„Három csapás”: életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték az ollóval támadó köszörűst
Jogerős: csupán öt év börtönt kapott a győri diák, aki óra közben késelte meg tanárát
Már megint a legendás cigány „gyerekszeretet”: 16 év fegyházbüntetésre ítélték a nőt, aki megfojtotta újszülött kisfiát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat