Ma: 2024.05.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Életveszélyesen megfenyegették a balatonszepezdi polgármestert: „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!”
Privatkopo.hu/F.S. 2020. 10. 07. 17:45:00

Egy balatoni nagyvállalkozó „jóvoltából" eldurvulni látszik a vasárnap esedékes polgármester-választás Balatonszepezden. Emlékezetes: tavaly októberben egyetlen jelölt sem szállt harcba a településvezetői tisztségért, a megismételt választáson pedig - tizennégy(!) jelölt közül - a függetlenként induló Dr. Bocskov Jordán kecskeméti üzletember, a Magyar-Bolgár Gazdasági Kamara elnökségi tagja kapta a legtöbb szavazatot.   Dr. Bocskov Jordán ügyvivő polgármester/polgármester-jelölt

Az őskövületnek számító helyi képviselők ezt nem tudták megemészteni, és idén nyáron feloszlatták a képviselőtestületet, ezért a hétvégén nem csak képviselőket, hanem polgármestert is választanak Szepezden.

Utóbbi kategóriában két győzelemre esélyes jelölt van: a jelenleg ügyvivő polgármesterként tevékenykedő Dr. Bocskov Jordán, illetve a hosszabb ideje polgármesteri álmokat dédelgető helyi ingatlanközvetítő, Bíró Imre (független), aki eddig alpolgármester volt.

Utóbbit támogatja a szepezdi nyaralóval is rendelkező üzletember, a balatonboglári központtal működő Halker Kft. ügyvezető-tulajdonosa, Gödry Zoltán. Ő korábban már többször is kifejezte, hogy - finoman fogalmazva - nem szimpatizál a kecskeméti vállalkozóval, sőt, augusztus 19-én, a Szepezdi Zsíroskenyér Partin nyíltan agyonveréssel fenyegette meg Dr. Bocskov Jordánt, aki így emlékezett vissza a történtekre:

„Éppen a tűzijátékot helyettesítő lézershow-ra vártam, amikor megérkezett Gödry úr és szó nélkül nekem támadt. „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!” Némi borgőzt éreztem a leheletén, mert elég közelről kiabálta az arcomba a minősíthetetlen mondatokat. Ezt szó nélkül tűrte a közelemben tartózkodó egyik képviselő is, aki szintén a támogatottjai között van.”

Azóta Gödry a Facebookon is üzenetet küldött az ügyvivő polgármesternek:

A közelmúltban lepedőnyi plakátok jelentek meg Balatonszepezd közterületein, amelyek a polgármesteri székbe vágyó, Gödry által „futtatott” helyi ingatlanost, valamint azt a képviselőt népszerűsítik, akit szintén a nagyvállalkozó „kiszemeltjeként” emlegetnek a községben.

Egyébként a halkeres jelöltjei már régóta hatással vannak Balatonszepezd életére, munkásságukról sokat elárul, hogy a községben az elmúlt évtizedekben gyakorlatilag nem történt említésre érdemes esemény.

Talán mégis: új napokat jelölnek ki a szokásos, évente három alkalommal megrendezésre kerülő pörköltfőző versenynek…

(Megjegyzés: a Privatkopo.hu természetesen Gödry Zoltánnak is lehetőséget biztosít a megnyilvánulásra.)

F. S.

További friss információk
Gyerekektől zsarolt ki pornográf felvételeket egy 50 éves tróger
Álmából felriadó gyermek érte tetten a szobájában kutató tolvajt
200 millió forintot meghaladó adótartozás miatt számoltatta fel a NAV Geszti Péter cégeit - nem sokkal korábban még repülőgépet és luxusautókat vásároltak
Lopásra tanította gyermekeit az úgynevezett anya
Dél-Baranyában terjesztettek kábítószert - az ügyészség egyezséget kötött a dílerekkel
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat